Alles voor een veilig evenement

Uw bezoekers kijken er al lang naar uit. Ontspannen, ongedwongen en zorgeloos genieten, dat willen ze. En dat is wat u ze als organisator wil bieden. Het is maar goed dat de bezoekers zich niet bewust zijn van de risico’s die ook met zo’n evenement gepaard gaan. Als organisator kent u die risico’s wel. En wilt u de zekerheid dat de veiligheid van uw evenement gewaarborgd is. De Crowd Safety Company kan u daarbij helpen. Met een goede risicoanalyse, veiligheidsplannen die met alle scenario’s rekening houden en een vlekkeloze uitvoering. Wij denken net die ene stap verder.

Henry Willems: “Ik word scherper als het spannend wordt”

“Crowd Safety Company neemt de zorgen voor de veiligheid uit handen. Vanaf de start begeleiden wij een opdrachtgever bij alle aspecten die met de veiligheid van een evenement te maken hebben. Van brandveiligheid tot crowd management, van risicoanalyse tot crisiscommunicatie. Tijdens het evenement zelf hebben we de regie over de uitvoering. Ik ben te allen tijde uw aanspreekpunt en denk met u mee om uw bedrijfsbelangen te combineren met optimale veiligheid voor bezoekers en personeel.”

Evenementenveiligheid

De veiligheid van grote evenementen met veel bezoekers en personeel is de kernactiviteit van Crowd Safety Company. In verschillende stappen denken we met de organisatie mee in het ontwikkelen en uitvoeren van alle veiligheidsaspecten van het evenement. De basis voor alle handelen is het veiligheidsplan, maar ook alle voorbereiding en uitvoering kan Crowd Safety Company voor zijn rekening nemen.

Onze dienstverleningen

Ervaringen

Over ons

Crowd Safety Company is al tientallen jaren actief in de evenementen sector en adviseert op het gebied van Crowd management. Het goed begeleiden van grote groepen mensen bij grootschalige evenementen valt onder onze kernactiviteiten.

Crowd Safety Company

Wie zijn wij

Onze missie

Evenementen

Trainingen

© 2022 Created with Royal Elementor Addons