Ervaringen

Hullabaloo

Voor de eerste editie van muziekfestival Hullabaloo verzorgde Crowd Safety Company het veiligheidsplan en de uitvoering ervan. Waar de vrijdag relatief zorgeloos verliep, daar was het op de zaterdag nodig om in te grijpen. Rond 22.00 uur naderde een enorm noodweer vanuit het westen. De organisatie, de evenementenmanager van de gemeente Groningen, politie, brandweer en Crowd Safety Company moesten een inschatting maken of het verantwoord was het festival doorgang te laten vinden.

Crowd Safety Company adviseerde bij deze afweging, faciliteerde het gebruik van tenten voor festivalgangers die wilden schuilen en bereidde een eventuele evacuatie voor. Daar kwam het uiteindelijk gelukkig niet van. Het noodweer barstte los toen de Zeeuwse band Blof op het podium ‘het regent harder dan ik hebben kan’ speelde.

Ons leerpunt? In de tent werd het door de vele natte bezoekers erg warm. Sindsdien hangen we thermometers in de tenten om de temperatuur te kunnen monitoren.


Type:                                   Muziekfestival

Plaats:                                Stadspark, Groningen

Bezoekers:                         22.000

Opdrachtgever:                4PM Entertainment

Er komen binnenkort meer ervaringen.

Over ons

Crowd Safety Company is al tientallen jaren actief in de evenementen sector en adviseert op het gebied van Crowd management. Het goed begeleiden van grote groepen mensen bij grootschalige evenementen valt onder onze kernactiviteiten.

Crowd Safety Company

Wie zijn wij

Onze missie

Evenementen

Trainingen

© 2022 Created with Royal Elementor Addons